Rreth nesh

Pietra Bianca u krijua në vitin 2010 dhe specializon në prodhimin e prodhimeve të forta të sipërfaqes së fortë dhe të produkteve të përbërë prej guri. Ndërtimi ynë i prodhimit të 18000m² është vendosur në Kaiping, pjesën jugore të provincës Guangdong në Kinë. Me një strukturë të prodhimit moderne të mbështetur nga një forcë punëtore prej 100 zejtarësh të aftë, Pietra Bianca, ka një aftësi prodhimi për të prodhuar një mesatare. nga 4000 pjesë të përfunduara prodhime në muaj. Pietra Bianca është një markë e projektueshme italiane, Pietra Bianca ka kaluar çertifikatën e sistemit të menaxhimit ISO9001, dhe produktet tona kanë kaluar çertifikatën e CUPC-së së Amerikës së Veriut dhe çertifikatën e BE-së.

Shih më shumë

Lajme

Zgjidhni ngushëllimin dhe lehtësinë me një banjë të zgjuara

Përmbajtjtë 1. 3. avantazhe të një tunele të zgjuara 4. Veçori të përparuara për ngushëllimet e fundit 5. Mundësitë e gjykuar miqësore: Shpëtimi i ujit dhe energjisë. Nga bazë në i zgjuar për të vlerësuar plotësisht lehtësimin dhe ngushëllimin.

2023-08-29 Shih më shumë

Zgjidhni projektin tënd të banjës me një përzier basin

Tabela e përmbajtjeve: 1. Fuqia e një përzierjeje baseni në zgjerimin e dizajnit të banjisë 2. Ç’janë ata dhe si punojnë... Faktorë për t'u shqyrtuar 4. lloji i Miksësve të Basin: Shqyrtimi i Opsioneve tuaja 5. Procesi i instalimit: Hap-pa-pas-Papi 6. Përfitimet e përdorimit të një bakull në banjo 7. Ba.

2023-08-23 Shih më shumë

Miksuesi i Basin: Një udhërrëfyes për të kuptuar dhe zgjedhjen e dhomës së duhur të banja

2023-08-23 Shih më shumë

Si të zgjedhësh shirinë e përsosur për banjon

Përmbajtja Lloje të ndryshme të materialeve të shirit të dushit. Madhësia dhe Stili Dhe projektimi 4.3 Instalimi dhe mirëmbajtja 4.4 gjatësia dhe jetëgjatësia 4.5 Pyetje shpesh e pyesit (FAQ) 5.1 Çfarë është përmasa standarde f?

2023-08-19 Shih më shumë

Basin e Mbretërisë: Një zgjedhje moderne për Banjën Decor.

Basenat e forta sipërfaqe janë shfaqur si një zgjedhje e përhapur në mbretërinë e materialeve arkitekturale dhe dekorative për banjën. Me dizajnin e tyre të vogël dhe modern, Këto baza jo vetëm e rritin tërheqjen e përgjithshme estetike të një banjoi, por gjithashtu ofrojnë një sërë dobish praktike. Një nga përfitimet kryesore të pellgjeve të forta sipërfaqes është qëndrueshmëria e tyre. Të krijuar nga një përzierje e rrëshirëve dhe minerale,

2023-08-10 Shih më shumë

Eleganca e Bathtubit të lartës së Ellisës: Çdo gjë që ju duhet të dini

Paraqitja: Bathtubi i fortë i sipërfaqes së Ellisës është një zgjedhje luksoze dhe stile për ata që kërkojnë të rrisin përvojën e tyre të banjës. Si pjesë e industrisë së arkitekturës dhe materialeve dekorative, veçanërisht në kategorinë e pajisjes sanitare, ky vaskë e bukur është i jashtëzakonshëm midis opsioneve të tjera. Në këtë artikull do të shqyrtojmë veçoritë, përfitimet dhe aspektet unike të Ellissë

2023-07-20 Shih më shumë

Bathtub luksoz Ellisse për një përvojë banjë të lartë.

2023-07-20 Shih më shumë

Prodhimet e miçit të kolumnbasin kanë shumë avantazhe

Prodhimet e miçit të kolumnbasin ofrojnë një sërë opsionesh dizajni. Me një shumëllojshmëri përfundime dhe stilesh në dispozicion, duke përfshirë mattën e zezë dhe e zezë, Këto përzierë mund të përshtaten çdo dekor në banjë. Përveç kësaj, disa modele paraqesin teknologji të përparuar, të tilla si operacioni i paprekur ose tipare kursimi i ujit, duke shtuar një element shtesë të lehtësisë dhe qëndrueshmërisë në banjë.

2023-07-18 Shih më shumë

Shih më shumë