DESPRE

Pietra Bianca a fost înființată în anul 2010 și este specializată în producția de produse solide și compozite de piatră. Facilitatea noastră de producţie de 18000m s este situată în Kaiping, partea de sud a provinciei Guangdong din China. Cu o instalaţie modernă de producţie susţinută de o forţă de muncă de 100 de meşteşugi calificaţi Pietra Bianca are capacitatea de producţie de a produce o medie de 4000 de produse finite pe lună. Pietra Bianca este un brand de designer italian, Pietra Bianca a trecut certificarea sistemului ISO9001 de management, și produsele noastre au trecut certificarea CUPC din America de Nord și EU CE certificare.

Vezi mai mult

INFORMARE

MARIA Suprafață solidă producătorii: Epitomia de lux și calitate

Compania noastră ca o MARIA Solid Surface Bathtub Producatori, este o marcă de frunte care furnizează cade de înaltă calitate fabricate din materiale Solid Surface. Marca a câștigat o reputație de a produce unele dintre cele mai luxoase și elegante cade din piață. Cadele noastre de baie sunt perfecte pentru locuinţe moderne şi spaţii comerciale care necesită aparate de baie estetice, durabile şi confortabile.

2023-05-04 Vezi mai mult

Cumpără cadă de suprafață solidă ONDA: O adăugare de lux la orice baie

Dacă sunteți în căutarea pentru o cadă luxoasă și elegantă pentru baie, apoi Buy ONDA Solid Surface Baie este potrivit perfect pentru dumneavoastră. Fabricat din materiale solide de înaltă calitate, această cadă are un design elegant şi modern care va ridica instantaneu aspectul şi senzaţia de baie.

2023-04-18 Vezi mai mult

Avantajele de mixer Columnbasin ieftine

Mixerul ieftin Columnbasin este, de asemenea, extrem de funcțional datorită construcției sale de înaltă calitate. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi alama și oțel inoxidabil. Aceste materiale asigură faptul că mixerul de columnbasin este robust și durabil, rezistând rigorilor de utilizare zilnică. În plus, mixerul este echipat cu tehnologie ceramică avansată, care asigură funcționarea lină și fără sudură a fluxului de apă și a temperaturii.

2023-04-11 Vezi mai mult

Tips for ONDA Solid surface bathtub maintenance

Multe case au acum instalate cada de suprafaţă solidă ONDA. În viața de zi cu zi, în cazul în care cadă nu este întreținută corespunzător, aceasta nu va scurta numai durata de viață a cadei de baie; dar şi să ne dăuneze sănătatea.

2023-02-17 Vezi mai mult

Este ELLISSE cadă de suprafață solidă în valoare de cumpărare

ELLISSE cadă de suprafață solidă este un tip relativ comun de produse sanitare. În viaţa modernă, cadă joacă un rol foarte important.

2023-02-10 Vezi mai mult

Cât de multe ştii despre tipurile de cade?

În zilele noastre, tot mai mulţi tineri doresc să instaleze o cadă atunci când decora baia acasă. La urma urmei, după o zi de muncă, făcând o baie acasă pe timp de noapte le poate relaxa starea de spirit și elimina oboseala lor.

2022-10-26 Vezi mai mult

Cada este instalată în acest fel, care vă va dubla fericirea!

Iarna e din ce în ce mai frig. După o zi grea şi vântul rece, mă simt foarte confortabil când ajung acasă şi fac o baie fierbinte.

2022-10-26 Vezi mai mult

Te-ai întrebat vreodată de ce chinezilor nu le place să facă baie într-o cadă?

Aţi observat că chinezii moderni văd rareori căzi de baie în casele lor?

2022-10-26 Vezi mai mult

Vezi mai mult