TENTANG KAMI

Pietra Bianca ditubuhkan pada tahun 2010 dan mengkhususkan diri dalam pembuatan produk komposit permukaan dan batu pepejal. Kemudahan pembuatan kami 18000m ² terletak di Kaiping, bahagian selatan wilayah Guangdong di China. Dengan kemudahan pengeluaran moden yang disokong oleh tenaga kerja 100 tukang mahir Pietra Bianca mempunyai keupayaan pengeluaran menghasilkan purata 4000 keping produk siap sebulan. Pietra Bianca adalah jenama pereka itali, Pietra Bianca telah lulus pensijilan sistem pengurusan ISO9001, dan produk kami telah lulus pensijilan CUPC amerika utara dan pensijilan CE EU.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengeluar tab mandi permukaan pepejal MARIA: lambang kemewahan dan kualiti

Syarikat kami sebagai pengeluar tab mandi permukaan pepejal MARIA, adalah jenama terkemuka yang membekalkan tab mandi berkualiti tinggi yang diperbuat daripada bahan permukaan pepejal. Jenama ini telah memperoleh reputasi untuk menghasilkan beberapa tab mandi yang paling mewah dan elegan di pasaran. bathtubs syarikat kami adalah sempurna untuk rumah moden dan ruang komersil yang memerlukan lekapan bilik mandi estetik, tahan lama dan selesa.


Beli ONDA tab mandi permukaan pepejal: tambahan mewah kepada mana-mana bilik mandi

Jika anda sedang mencari tab mandi yang mewah dan bergaya untuk bilik mandi anda, maka tab mandi permukaan padat ONDA adalah sesuai untuk anda. Diperbuat daripada bahan permukaan pepejal berkualiti tinggi, tab mandi ini mempunyai reka bentuk yang anggun dan moden yang serta-merta akan meningkatkan rupa dan rasa bilik mandi anda.


Kelebihan pengadun Columnbasin murah

Pengadun Columnbasin murah juga sangat berfungsi kerana pembinaannya yang berkualiti tinggi. Ia diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, seperti tembaga dan keluli tahan karat. Bahan-bahan ini memastikan bahawa pengadun Columnbasin teguh dan tahan lama, menahan kekangan penggunaan harian. Di samping itu, pengadun dilengkapi dengan teknologi cakera seramik canggih yang memastikan operasi lancar dan lancar aliran air dan suhu.


Tips untuk penyelenggaraan tab mandi permukaan pepejal ONDA

Banyak rumah kini mempunyai ONDA permukaan pepejal tab mandi dipasang. Dalam kehidupan seharian, jika tab mandi tidak dikekalkan dengan betul, ia bukan sahaja akan memendekkan hayat perkhidmatan tab mandi, tetapi juga merugikan kesihatan kita.


Adakah tab mandi permukaan pepejal ELLISSE bernilai membeli

Tab mandi permukaan pepejal ELLISSE adalah jenis kebersihan yang agak biasa. Dalam kehidupan moden, tab mandi memainkan peranan yang sangat penting.


Berapa banyak yang anda tahu tentang jenis tab mandi?

Pada masa kini, semakin ramai orang muda mahu memasang tab mandi apabila mereka menghiasi bilik mandi di rumah. Lagipun, selepas kerja sehari, mandi di rumah pada waktu malam boleh berehat mood mereka dan menghilangkan keletihan mereka.


Tab mandi dipasang dengan cara ini, yang akan menggandakan kebahagiaan anda!

Ia semakin sejuk dan lebih sejuk pada musim sejuk. Selepas hari yang sukar dan angin sejuk, saya berasa sangat selesa apabila saya pulang ke rumah dan mandi panas ~


Pernahkah anda tertanya-tanya mengapa orang cina tidak suka mandi di dalam tab mandi?

Pernahkah anda perasan bahawa cina moden jarang melihat tab mandi di rumah mereka?


melihat lebih banyak