за нас

Питра Бјанка беше формирана во 2010 година и е специјализирана во производството на цврст површина и камени компјутерни производи. Нашиот произведувачки објект од 18000 m² е лоциран во Каипинг, јужниот дел на провинцијата Гуангdong во Кина. Со модерни производствени објекти поддржани од работни сили од 100 вештите занаетчиња Питра Бјанка имаат производство способност да произведува просечно. од 4000 парчиња завршени производи месечно. Питра Бјанка е италијански дизајнер, Питра Бјанка го усвои сертификатот за управување на системот на ISO9001. и нашите производи го усвоија Северна Американска сертификација и сертификатот на ЕУ.

Гледај Повеќе

Вести

Tips for ONDA Solid surface bathtub maintenance

Многу домови сега имаат инсталирани бања на ОНДА Солид. Во секојдневниот живот, ако кадата не е соодветно одржувана, не само што ќе го скрати животот на служењето на кадата, Но, исто така, бидете штетни за нашето здравје.


Our company hired Italian designers, Federico Dubini and Linda Lanza, to design the PB1001 bathtub with beautiful shape


Ние присуствуваме на Њујорк

Ние присуствуваме на изложбата во Њујорк на 2 јануари 2020, добро дојдовме во нашата шоуилница.


8 најдобрата ефикасна бања во 2022


8 најдобрата ефикасна бања во 2022


Баи ги одразува добрите желби на луѓето за семејно обединување.

Месечината торта е тркална, која симболизира повторно обединување и имплицира среќно обединување. Баи ги одразува добрите желби на луѓето за семејно обединување.


Гледај Повеќе