TIETOJA

Pietra Bianca perustettiin vuonna 2010. Meidän valmistuslaitos 18000m m ä sijaitsee Kaipingissa, Etelä-osa Guangdongin maakunnassa Kiinassa. Nykyaikaiset tuotantolaitokset, joita tuetaan 100 ammattitaitoisen käsityöläisen työvoiman, Pietra Biancan tuotantokyky tuottaa keskimääräistä tuotantoa. 4000 kappaletta valmiita tuotteita kuukaudessa. Pietra Bianca on italialainen suunnittelija tuotemerkki, Pietra Bianca on läpäissyt ISO9001 johtamisjärjestelmän sertifioinnin, ja tuotteemme ovat läpäisseet Pohjois-Amerikan CUPC-sertifioinnin ja EU CE-sertifioinnin.

Katso lisää

UUTISET

MARIA Kiinteä pinta kylpyamme valmistajat: Ylellisyyden ja laadun epitome

Yrityksemme MARIA Solid Surface Kylpyamme valmistajat, on johtava tuotemerkki, joka toimittaa laadukkaita kylpyammeita, jotka on valmistettu Solid Surface materiaaleista. Brändi on ansainnut maineen tuottaa markkinoiden ylellisimmistä ja tyylikkäimmistä kylpyammeista. Yrityksemme kylpyammeet ovat täydellisiä moderniin koteihin ja kaupallisiin tiloihin, jotka vaativat esteettisia, kestäviä ja mukavia kylpyhuoneen kalustoja.

2023-05-04 Katso lisää

Osta ONDA Kiinteä kylpyamme: Ylellinen lisäys mihin tahansa kylpyhuoneen

Jos etsit ylellinen ja tyylikäs kylpyhuoneeseen, Sitten Buy ONDA Solid Surface Kylpyamme sopii täydellisesti sinulle. Valmistettu korkealaatuisista kiinteistä pintamateriaaleista, Tämä kylpyamme on sulava ja moderni muotoilu, joka heti nostaa ulkonäkö ja tunto kylpyhuone.

2023-04-18 Katso lisää

Edut Halpa Columnbasin mikserit

Halpa Columnbasin mikseri on myös erittäin toimiva sen laadukkaan rakentamisen ansiosta. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten messinki ja ruostumatonta terästä. Nämä materiaalit varmistavat, että Columnbasin sekoitin on kestävä ja kestävä, kestää päivittäisen käytön jäykkyyn. Lisäksi: Sekoitin on varustettu kehittyneellä keraamisella levyteknologialla, joka takaa veden virtauksen ja lämpötilan sujuvan ja saumattoman toiminnan.

2023-04-11 Katso lisää

Vinkkejä ONDA Kiinteä pinta kylpyamme huolto

Monissa kodeissa on nykyään ONDA Kiinteä pinta kylpyamme. Jos kylpyamme ei ole kunnolla kunnossa, se ei ainoastaan lyhennä kylpyammeen käyttöikää, mutta myös haittaa terveyttämme.

2023-02-17 Katso lisää

Onko ELLISSE Kiinteä pinta kylpyamme kannattaa ostaa

ELLISSE Kiinteä pinta kylpyamme on suhteellisen yleinen saniteettitavara. Nykyaikaisessa elämässä kylpyamme on hyvin tärkeä rooli.

2023-02-10 Katso lisää

Paljonko tiedät kylpyammeista?

Nykyään yhä useammat nuoret haluavat asentaa kylpyhuoneen kotona. Loppujen lopuksi, päivän työn jälkeen, kylvyn kotona yöllä voi rentouttaa heidän mielialansa ja poistaa heidän väsymyksensä.

2022-10-26 Katso lisää

Kylpyamme on asennettu tällä tavalla, joka tuplaa onnellisuutesi!

Talvella on kylmempi ja kylmempi. Kovan päivän ja kylmän tuulen jälkeen tunnen oloni hyvin mukavaksi, kun pääsen kotiin ja otan kuuma kylpy ~

2022-10-26 Katso lisää

Oletko koskaan miettinyt, miksi kiinalaiset eivät halua kylpyä ammeessa?

Oletko huomannut, että nykyajan kiinalaiset näkevät harvoin kylpyammeet kodeissaan?

2022-10-26 Katso lisää

Katso lisää