Πληροφορίες για τη

Η Pietra Bianca ιδρύθηκε το έτος 2010 και ειδικεύεται στην κατασκευή στερεών και πέτρινων σύνθετων προϊόντων. Η εγκατάσταση κατασκευής των 18000m μέτρων βρίσκεται στο Kaiping, νότιο τμήμα της επαρχίας Guangdong στην Κίνα. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που υποστηρίζονται από ένα εργατικό δυναμικό 100 ειδικευμένων τεχνίτη Pietra Bianca διαθέτουν ικανότητα παραγωγής ενός μέσου μέσου όρου παραγωγής. 4000 τελικά προϊόντα το μήνα. Η Pietra Bianca είναι ένα ιταλικό σήμα σχεδιαστών, η Pietra Bianca έχει περάσει την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ISO9001, και τα προϊόντα μας έχουν περάσει τη βόρεια Αμερική πιστοποίηση CUPC και πιστοποίηση CE της ΕΕ.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

MARIA Στερεά επιφάνεια μπανιέρα κατασκευαστές: Η επιτομή της πολυτέλειας και της ποιότητας

Η εταιρεία μας ως ΜΑΡΙΑ Solid επιφάνεια κατασκευαστές μπανιέρα, είναι μια κορυφαία μάρκα που παρέχει υψηλής ποιότητας μπανιέρες κατασκευασμένες από υλικά Solid Surface. Η μάρκα έχει κερδίσει τη φήμη της παραγωγής μερικών από τις πιο πολυτελείς και κομψές μπανιέρες στην αγορά. Οι μπανιέρες της εταιρείας μας είναι ιδανικές για σύγχρονες κατοικίες και εμπορικούς χώρους που απαιτούν αισθητική, ανθεκτική και άνετη εξαρτήματα μπάνιου.


Αγοράστε ONDA στερεό μπανιέρα επιφάνειας: Μια πολυτελής προσθήκη σε οποιοδήποτε μπάνιου

Αν ψάχνετε για μια πολυτελή και κομψή μπανιέρα για το μπάνιο σας, τότε το Αγορά ONDA Solid Επιφανειακή μπάνιο είναι το τέλειο για σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας στερεά υλικά επιφανείας, αυτή η μπανιέρα έχει ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό που θα ανυψώσει αμέσως την εμφάνιση και την αίσθηση του μπάνιου σας.


Πλεονεκτήματα του Cheap Columnbasin μίξερς

Το μίξερ Φτηνών στήλων είναι επίσης ιδιαίτερα λειτουργικό λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτά τα υλικά εξασφαλίζουν ότι ο μίξερ κάλυκας είναι ισχυρός και ανθεκτικός, αντέχοντας τις ακαμψίες της καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, Το μίξερ έρχεται εξοπλισμένο με προηγμένη κεραμική τεχνολογία δίσκου που εξασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ροής νερού και της θερμοκρασίας.


Συμβουλές για ONDA Στερεά μπανιέρα επιφάνεια

Πολλά σπίτια τώρα έχουν εγκατασταθεί στερεές μπανιέρες επιφάνειας ONDA. Στην καθημερινή ζωή, εάν η μπανιέρα δεν συντηρείται σωστά, δεν θα μειώσει μόνο τη διάρκεια ζωής της μπανιέρας, Αλλά και να είναι επιζήμια για την υγεία μας.


Είναι ELLISSE Στερεή επιφάνεια μπανιέρα αξίζει να αγοράζει

Η στερεή επιφάνεια ELLISSE μπανιέρα είναι ένα σχετικά συνηθισμένο είδος υγιεινής. Στη σύγχρονη ζωή, η μπανιέρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.


Πόσα ξέρεις για τις μπανιέρες;

Σήμερα, όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι θέλουν να εγκαταστήσουν μια μπανιέρα όταν διακοσμούν το μπάνιο στο σπίτι. Εξάλλου, μετά από μια μέρα εργασίας, κάνοντας ένα μπάνιο στο σπίτι τη νύχτα μπορεί να χαλαρώσει τη διάθεσή τους και να εξαλείψει την κούρασή τους.


Η μπανιέρα είναι εγκατεστημένη με αυτόν τον τρόπο, η οποία θα διπλασιάσει την ευτυχία σας!

Γίνεται όλο και πιο κρύο το χειμώνα. Μετά από μια δύσκολη μέρα και τον κρύο άνεμο, νιώθω πολύ άνετα όταν γυρίζω σπίτι και κάνω ένα ζεστό μπάνιο~


Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί οι Κινέζοι δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο σε μπανιέρα;

Έχετε παρατηρήσει ότι οι σύγχρονοι Κινέζοι σπάνια βλέπουν μπανιέρες στα σπίτια τους;


Δείτε περισσότερα